Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова ХVІ сесія Вільхуватської сільської ради VIII скликання

Дата: 14.02.2022 10:49
Кількість переглядів: 559

 

 

   10 лютого 2022 року в приміщенні Вільхуватського сільського клубу відбулась XVI сесія восьмого скликання Вільхуватської сільської ради. Пленарне засідання відбулось під головуванням секретаря сільської ради Петра Корякіна.

   У роботі сесії взяли участь 17 депутатів, начальники структурних підрозділів сільської ради, керівники підприємств, установ та організацій та запрошені.

    За результатом роботи депутатами прийнято рішення, зокрема наступні:

1. Про зміну місця розташування та зміну юридичної адреси Вільхуватської сільської ради Харківської області.

2. Про встановлення вартості харчування дітей на 2022 рік.

3. Про затвердження плану роботи Вільхуватської сільської ради та виконавчого комітету на 2022 рік.

4. Про виконання  Програми покращення надання медичної допомоги хворим на хронічну ниркову недостатність, які потребують  гемодіалізу на 2021 рік.

5. Про затвердження Програми покращення надання медичної допомоги хворим на хронічну ниркову недостатність, які потребують  гемодіалізу на 2022 рік».

6. Про виконання  Програми фінансової підтримки КНП «Великобурлуцький Центр первинної медико – санітарної допомоги» Великобурлуцької селищної ради на 2021 рік.

7. Про затвердження Програми підтримки Комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцький Центр первинної медико – санітарно/допомоги» Великобурлуцької селищної ради на 2022 рік.

8. Про виконання Програми соціального захисту населення Вільхуватської сільської ради «Турбота» на 2021 рік, затвердженої рішенням сесії сільської ради від 11 березня 2021 року №126-VIII (зі змінами).

9. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Вільхуватської сільської ради «Турбота» на 2022 рік, затвердженої рішенням сільської ради від 16 вересня 2021 року № 483 - VIII.

10. Про виконання Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Водопостач -1».

11. Про виконання Програми створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на території Вільхуватської сільської ради на 2021 рік.

12. Про затвердження Програми створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на території Вільхуватської сільської ради на 2022 рік.

13. Про виконання Програми допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді та призиву громадян України на строкову військову службу, зареєстрованих на території Вільхуватської сільської ради.

14. Про затвердження програми організації та забезпечення військово – облікової роботи, призиву громадян на військову службу, мобілізаційної підготовки, мобілізації людських та транспортних ресурсів на 2022 – 2024 роки.

15. Про затвердження  Програми проведення святкових та урочистих заходів на території Вільхуватської територіальної громади в 2022 році.

16. Про затвердження Програми розвитку ЖКГ, благоустрою населених пунктів та екології на території Вільхуватської сільської ради.

17. Про затвердження Програми розвитку Комунальної установи «Трудовий архів» Великобурлуцької селищної ради на 2022 рік.

18. Про затвердження звіту про виконання бюджету Вільхуватської сільської ради за 2021 рік.

19. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23 грудня 2021 року № 1034 -VIII «Про бюджет Вільхуватської сільської територіальної громади на 2022 рік».

20. Про внесення змін до Програми соціально- економічного розвитку.

21. Про надання згоди на прийняття майна матеріального резерву цивільного захисту від Куп’янської  районної державної адміністрації у комунальну власність Вільхуватської територіальної громади.

22. Про затвердження проектно – кошторисної документації «Капітальний ремонт покрівлі Комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад Вільхуватської сільської ради, Приколотнянський ясла- садок «Сонечко» за адресою: 62630  Харківська область, Куп’янський район, смт. Приколотне, вул. Садова, буд. 2.

23. Про звіти постійних комісій сільської ради про роботу за період з грудня 2020 року по грудень 2021 року.

   Також в процесі роботи були прийняті важливі рішення із земельних питань, які попередньо були розглянуті цього ж дня на спільному засіданні постійних комісіях: з питань бюджету, соціально – економічного розвитку, комунальної власності та інвестицій, а також з питань земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

   Всього на пленарному засіданні сільської ради було розглянуто 115 питань, які будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті сільської ради для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.