Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Турнір з стрітболу серед дівчат

Дата: 24.12.2021 14:02
Кількість переглядів: 941

Фото без опису

 

 

   22 грудня в спортивному залі КЗ «Приколотнянський ліцей» пройшли змагання з баскетболу (3Х3) серед збірних команд закладів освіти Вільхуватської сільської ради.

     В змаганнях прийняло участь п’ять команд з двох навчальних закладів. Дві команди дівчаток з КЗ «Вільхуватський ліцей» та три команди з КЗ «Приколотнянський ліцей». Відповідно до умов змагань, ігри пройшли за коловою системою, кожен з кожним, що давало змогу командам не тільки награтись та паралельно дещо підтягнути свої знання в правилах з стрітболу.

  З перших ігор в лідери відразу виривається команда господарів «Приколотне-1», яка в своїх зустрічах, що називається трощіть своїх суперників, використовуючи весь потенціал своєї команди, зріст, спритність та влучність, жодна з команд не могла протистояти їм 8:3 «Вільхуватка-1», 8:0 (Вільхуватка-2), 7-4 (Приколотне-2), 7:3 «Приколотне-3».

     В дивовижній зустрічі свій заліковий бал вириває команда «Приколотне-2» в команди «Вільхуватка-1». Основний час зустрічі закінчується в нічийний нульовий результат, додаткова двохвилинка також не дала результату, лише в третьому додатковому сеті, на один закинутий м’яч спромоглись дівчатка з команди «Приколотне-2». Не менш цікавою як в емоційному так і ігровому плані, пройшла зустріч між командами «Приколотне-3» і «Вільхуватка-2». В даній зустрічі також основний час не зміг виявити переможця, фінальний свисток фіксує рахунок 4:4, а в додаткову двохвилинну м’яч, спромоглись гравці команди «Приколотне-3», і отримують важку для себе перемогу 5:4.

   Фінальний свисток змагального дня, підведення підсумків. П’яте місце в змаганнях посіла команда «Приколотне-3» в складі Дар’ї Скоропад, Діани Гончаровой, Ольги Купіной, четверте місце займає команда «Вільхуватка-1» до складу якої увійшли Катерина Шевченко, Вікторія Вешта, Марія Жиліна, Анастасія Кравченко. Бронзовими призерами змагань стають дівчатка команди «Приколотне-2» в складі Даріни Дзюби, Софії Кулаковой, Анастасії Кулаковой, Діани Чепак, кращим гравцем в даній команді визнана Даріна Дзюба. Друге місце займає команда «Вільхуватка-2» до складу якої увійшли Вікторія Гончарова, Лаура Рикова, Вероніка Саніна, Анастасія Дубовік, кращим гравцем в команді визнана Лаура Рикова. Переможець змагань, чотири перемоги в своєму резерві, посідає команда «Приколотне-1» до складу якої увійшли дівчатка випускниці, це Анастасія Бессарабова, Ольга Сорокіна, Анастасія Катасонова, кращим гравцем в команді стає Ольга Сорокіна.

    Команди до змагань підготували вчителі фізичної культури Євген Посохов (КЗ «Приколотнянський ліцей») та Олександр Тютюнник (КЗ «Вільхуватський ліцей»).

Вітаємо всіх учасників змагань та бажаємо подальших спортивних перемог!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних