Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Турнір з стрітболу

Дата: 20.12.2021 16:54
Кількість переглядів: 824

Фото без опису

 

 

   17 грудня на базі спортивного залу КЗ «Приколотнянський ліцей», пройшов турнір з баскетболу (3Х3) серед команд юнаків навчальних закладів Вільхуватської сільської ради, який був приурочений до Дня Святого Миколая.

     В змаганнях прийняло участь 6 команд юнаків, з двох навчальних закладів, дві команди з КЗ «Приколотнянський ліцей» та чотири КЗ «Вільхуватський ліцей». Змагання пройшли за коловою системою, кожен з кожним та складались з одного 8 хвилинного сету.

 Змагання розпочались урочистим шикуванням всіх учасників, яких з привітальним словом та святом Святого Миколая привітав Руслан Зоренко, директор Комунального закладу «ДЮКФП «Старт», побажав успіхів в навчанні та спортивних перемог. В декількох словах пройшлись поверхово по загальним правилам і відразу до змагань. 

   Декілька хвилин на розминку і змагання розпочато. Протягом змагального дня було зіграно 15 зустрічей, в деяких зустрічах переможець виявлявся лише в додатковій двохвилинні, всі вони минули на одному подиху. 

   В підсумку з п’ятьма перемогами в своєму резерві, перше місце посіла команда КЗ «Приколотнянський ліцей»-1, в складі Єгора Купіна, Нікіти Борисова, Володимира Ходячого (вчитель фізичної культури Євген Посохов). Друге місце, з однією перемогою від лідера, посіла команда КЗ «Вільхуватський ліцей»-1, до складу якої увійшли Максим Мезенцев, Кирил Мезенцев, Олександр Риков (вчитель фізичної культури Олександр Тютюнник), замикають трійку призерів команда КЗ «Вільхуватський ліцей»-2, до складу якої увійшли Євген Панін, Дмитро Злобін, Данило Титов (вчитель фізичної культури Олександр Тютюнник).

Вітаємо всіх учасників змагань та бажаємо подальших спортивних перемог !

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних