Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святий Миколай завітав до дітлахів Харківського обласного центру підтримки дітей та сімей “Надія”

Дата: 20.12.2021 14:13
Кількість переглядів: 625

 

 

  В Україні здавна шанують святого Миколая-Чудотворця. Він є захисником, наставником і покровителем дітей, який дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття. Свято Миколая усі діти чекають з великим нетерпінням так як воно завжди проходить весело, яскраво і обов’язково з подарунками.

  Солодкими смаколиками та приємними подарунками напередодні Дня Святого Миколая радували дітлахів Харківського обласного центру підтримки дітей та сімей “Надія”.

  17 грудня Вільхуватський сільський голова Василь Сорокін, Протиєрей «Храму усіх святих в землі нашій просіявших» отець Георгій, військовослужбовці відділу прикордонної служби «Вільхуватка», депутати усіх рівнів та їх представники привітали вихованців Центру з Днем Святого Миколая.

   У своїх вітаннях очільник громади та гості свята бажали дітям і працівникам Центру міцного здоров’я і веселих новорічних свят, особистих перемог і здійснення мрій у новому році, успіхів у навчанні й щасливого майбутнього.

 В свою чергу, дітлахи підготували тематичну концертну програму та порадували присутніх, продемонструвавши свої таланти і уміння.

  Також у цей день смачні солодощі від Вільхуватської сільської ради отримали всі діти дошкільної та загальної середньої освіти громади.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.