Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19 закладів соціальної інфраструктури громади підключено до широкосмугового доступу до мережі Інтернет

Дата: 02.12.2021 14:12
Кількість переглядів: 835

Фото без опису

 

 

   На території Вільхуватської територіальної громади завершилися роботи по забезпеченню доступності швидкісного Інтернету у сільській місцевості у 2021 році.

    Як повідомлялося раніше, Вільхуватською сільською радою була проведена робота, спрямована на отримання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості, зокрема, для забезпечення населених пунктів, в яких наявні заклади соціальної інфраструктури (школи, ФАПи, сільські будинки культури, бібліотеки) і в яких відсутній доступ до мережі Інтернет через оптичну мережу.

  За результатами проведених конкурентних процедур закупівлі послуг з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету, що розташовані на території громади були укладені договори з інтернет-провайдером, який забезпечив підключення до широкосмугового Інтернету 19 закладів соціальної інфраструктури (школи, ФАПи, бібліотеки, сільські будинки культури тощо) в 5 населених пунктах громади – Анискине, Вільхуватка, Зарубинка, Федорівка, Чорне.

  За умовами договору доступ до широкосмугового Інтернету для закладів соціальної інфраструктури інтернет-провайдером буде надаватися безкоштовно до кінця 2022 року.

  Додатково повідомляємо, що у зв’язку з неподанням жодної тендерної пропозиції для участі у торгах з закупівлі послуг щодо підключення закладів соціальної інфраструктури в с. Мілове, с. Устинівка, с. Грачівка, с. Рублене сільською радою планується продовження реалізації вищезазначених заходів у 2022 році.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних