Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Турнір з мініфутболу «Золота осінь»

Дата: 17.11.2021 08:21
Кількість переглядів: 483

         Фото без опису

 

 

      13 листопада на майданчику зі штучним покриттям в смт Приколотне пройшов турнір з мініфутболу «Золота осінь».

     Участь у змаганнях взяли команди: «Чемпіон» с. Чорне, «Титан» с. Підсереднє та команда смт Приколотне. Змагання пройшли за коловою системою, кожен з кожним, та складались з двох таймів по двадцять хвилин.

     Змагання розпочались урочистим шикуванням команд, з привітальним словом виступив директор КЗ «ДЮКФП «Старт» Руслан Зоренко, який привітав всіх учасників, побажав успіхів та перемоги в турнірі.

        Першими продемонструвати свою майстерність, відповідно до жереба, на майданчик вийшли команди «Чемпіон» та смт Приколотне. Перший тайм пройшов на рівних, другий тайм пройшов більш вдало для команди, смт Приколотне, які спромоглись на п’ять забитих м’ячів своїм суперникам, на жаль гравці «Чемпіона» не змогли розмочити рахунок, як підсумок 5:0 на користь смт Приколотне.

      Перепочивши після першої зустрічі, зробивши висновки по першій зустрічі, вдруге випробувати себе та можливо змінити картину турнірної таблиці на майданчик виходить команда «Чемпіон», їхніми суперниками стала досить майстерна команда «Титан». Для вболівальників дана гра виявилась досить цікавою, адже дві команди грали у відкритий мініфутбол. Фінальний свисток головного арбітра фіксує рахунок 8:3 на користь «Титану».

      Останньою грою змагального дня, стала зустріч команд «Титан» та смт Приколотне. Дана зустріч стала вирішальною в здобутті перемоги в даному турнірі. Протягом двох періодів команди йшли на рівних, і не можна було з впевненістю сказати, яка з команд стане переможцем. Та більше спортивне везіння і цього разу було на боці господарів, які влучно пробивали голкіпера своїх опонентів. В другій половинці другого тайму, гравці «Титану» спробували переломити хід гри на свою користь і їм це майже вдалось. Гравці команди смт Приколотне, для того щоб збити темп своїх суперників вдались до грубої гри, чим заробили п’ять штрафних фолів, що призвело, після кожного порушення до пробиття десятиметрового. Нажаль, гравці «Титану» не змогли цим скористатись, перший десятиметровий вони пробили лише в стійку. В свою чергу, буквально на останніх секундах приколотняни ставлять точку в зустрічі і забивають вирішальний сьомий гол,  і як підсумок 7:4 на їх користь.

  Шикування команд, підведення підсумків та нагородження команд. Від Вільхуватської сільської ради команди нагородженні дипломами та кубками. Перше місце з трьома перемогами в своєму резерві, посіла команда з смт Приколотне, друге місце займає команда «Титан», замикають трійку призерів команда «Чемпіон».

          Вітаємо всіх учасників з вдалим виступом та бажаємо подальших спортивних досягнень і здобутків.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних