Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальних працівників Вільхуватської територіальної громади привітали з професійним святом

Дата: 05.11.2021 12:56
Кількість переглядів: 1111

 

 

   Щороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери.

   Соціальна робота - це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери - професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

   Напередодні професійного свята в приміщенні Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Вільхуватської сільської ради» відбувся урочистий захід.

  З привільним словом до присутніх звернувся секретар Вільхуватської сільської ради Петро Корякін: «Працюючи в цій нелегкій сфері, ви забезпечуєте належний соціальний захист громадян, які цього потребують. На ваші плечі покладена надзвичайно відповідальна робота - соціальна підтримка населення нашої громади. Усі ви небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги. Щиро вітаю вас із професійним святом та бажаю міцного здоров’я, достатку, миру вам і вашим сім’ям, натхнення, здійснення всіх ваших задумів, щоб не вичерпалася ваша віра в щедрість людської душі

  Також до привітань зі словами вдячності за щоденну кропітку працю, сповнену милосердям, теплом та турботою, до колег звернулись начальник відділу соціального захисту населення Вільхуватської сільської ради Андрій Кайдалов та директор Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Вільхуватської сільської ради» Олександр Черсунов, який, в свою чергу, привітав кожного соціального працівника окремо та вручив приємні подарунки.

    Під час урочистої частини за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята відзнаками Вільхуватської сільської ради були нагороджені: Марина Криженко, Світлана Наволокова, Віктор Санін та Тетяна Шев’якова.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.