Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Позачергове засідання сесії Вільхуватської сільської ради

Дата: 07.10.2021 18:56
Кількість переглядів: 359

Фото без опису

 

 

 

   07 жовтня 2021 року відбулось позачергове засідання дванадцятої сесії восьмого скликання Вільхуватської сільської ради, яке провів Вільхуватський сільський голова Василь Сорокін.

     З роботі позачергового засідання взяли участь 17 депутатів сільської ради та начальники структурних підрозділів сільської ради.

   Відповідно до Регламенту Вільхуватської сільської ради подані до порядку денного питання були детально розглянуті профільними постійними комісіями і рекомендовані до розгляду на пленарному засіданні.

     В ході роботи депутати розглянули питання порядку денного, а саме:

1. Про внесення змін до програми фінансової підтримки комунального підприємства «Водопостач-1» на 2021 рік, затвердженої рішенням сільської ради  від 11 березня 2021 року № 124- VIII.

2. Про внесення змін до Програми підтримки КНП «Великобурлуцький Центр первинної медико –санітарної допомоги» Великобурлуцької селищної ради на 2021 рік, затвердженої рішенням сільської ради від 11 березня 2021року №122-VIII.

3. Про затвердження звіту про виконання Вільхуватського сільського бюджету за  9 місяців 2021 року.

4. Про  прогноз Вільхуватського  сільського бюджету  на 2022 – 2024 роки

5. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24 грудня 2020 року №36-VIII «Про затвердження бюджету Вільхуватської сільської територіальної громади на 2021 рік» та додатків до нього.

6. Про затвердження Комплексної програми по охороні та захисту державного кордону України, територіальної цілісності України, протидії тероризму, контрабанди, дотримання режиму державного кордону та прикордонного режиму, здійснення в установленому порядку прикордонного контролю і пропуску через державний кордон України осіб,транспортних засобів та вантажів на території Вільхуватської сільської ради на 2021-2022 роки.

7. Про затвердження проектно - кошторисної документації «Капітальний ремонт покрівлі нежитлової будівлі КЗ «Вільхуватський ліцей Вільхуватської сільської ради» за адресою: 62620, Харківська область, Куп’янський район, село Вільхуватка, вулиця Синько, будинок 31.

8. Про затвердження проектно – кошторисної документації «Реконструкція теплогенераторної з встановленням твердопаливного котла в ДНЗ «Сонечко» за адресою: Харківська область, Куп’янський район, смт Приколотне, вулиця Садова, будинок 2.

9. Про затвердження положення про конкурсну комісіюз відбору суб’єктів оціночної діяльності.

10. Про депутатські запити.

11. Розглянуто 125 земельних питань, які стосувалися: надання дозволу на розробку проектів землеустрою, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, затвердження технічної документації із землеустрою та про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність.

    З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, з якими можна ознайомитись детально на офіційному веб – сайті сільської ради.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних