Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Турнір з бадмінтону

Дата: 28.08.2021 11:19
Кількість переглядів: 1048

       Фото без опису

 

 

  21 серпня на спортивному майданчику Комунального закладу «Вільхуватський ліцей Вільхуватської сільської ради» пройшов турнір з бадмінтону приурочений 30-й річниці Незалежності України.

   Випробувати свої сили в грі бадмінтон виявили бажання дев’ять учасників, серед яких двоє дівчат - Аріадна Міщенко та Анастасія Міщнева. Змагання пройшли за коловою системою та складались з трьох сетів до 15 балів, за умовами змагань дівчата вступали в гру проти хлопців з форою в п’ять балів, тобто з рахунком 5:0 на свою користь.

 З привітальним словом до учасників змагань звернувся директор Комунального закладу «Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки «Старт» Вільхуватської сільської ради» Руслан Зоренко, який привітав всіх учасників з державними святами, побажав мирного неба, економічного процвітання і звісно, отримати задоволення від гри в бадмінтон.

    Лідером турніру з самого початку був Олександр Тютюнник (с. Вільхуватка), який демонструє досить майстерну гру в бадмінтоні, що дозволило йому здобути в усіх зустрічах повну перевагу і внести до свого заліку вісім  перемог. Не менш вдало, трішки розігравшись по турніру, в трійку лідерів увірвались Іван Гусєв (с. Чорне) та Богдан Мухін (с. Вільхуватка).

          Зустрічі в трійці фіналістів пройшли не тільки на високому  емоційному рівні, а ще й на досить високому темпі грі. Вже можна було спостерігати і комбінації, і хитрощі в розіграшах. Так зустріч між Олександром Тютюнником та Іваном Гусєвим, проходила волан в волан, жоден з учасників не відпускав свого опонента вперед, жоден не допускав помилок, та все ж на фінальних розіграшах більш впевненим виглядав Олександр, що дало змогу йому здобути перемогу 21:18. В наступній зустрічі, між Іваном Гусєвим та Богданом Мухіним, з перших розіграшів, ініціативу взяв в свої руки Богдан, який на протязі всієї зустрічі повністю перегравав свого опонента і здавалось, що ось вона та так необхідна перемога. Та так не думав Іван, який трішки перепочивши від попередньої зустрічі, потихеньку протягом зустрічі почав набирати обертів, і відігравав бал за балом. І ось вже рахунок 19:18 на користь Богдана, начебто все, йому залишається провести декілька вдалих розіграшів, та нерви здали, не підготовлена подача і помилка, і рахунок вже 19:19. І тут в Івана вмикається друге дихання, і він доводить гру до перемоги на свою користь 21:19. Остання зустріч ігрового дня не внесла змін в турнірній таблиці, на майданчику Олександр Тютюнник та Богдан Мухін, повна і безперечна перевага на боці Олександра, 21:15.

     Перше місце з вісьма балами в своєму заліку посідає Олександр Тютюнник (с. Вільхуватка), друге місце за Іваном Гусєвим (с. Чорне) який поступився лідеру, третє місце займає Богдан Мухін (с. Вільхуватка) з двома поразками, почесне четверте місце дістається Максиму Мєзенцеву (с. Вільхуватка), призери нагороджені дипломами та медалями Вільхуватської сільської ради.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних