Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Велопробіг Незалежності

Дата: 24.08.2021 11:36
Кількість переглядів: 1737

Фото без опису

 

 

      На території Вільхуватської територіальної громади відбувся велопробіг, присвячений 30-й річниці Незалежності України та Дню Державного Прапора України. Головна мета заходу – популяризація велосипедного спорту серед місцевого населення та залучення до регулярних занять спортом.

      Організатором велопробігу став директор Комунального закладу «Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки «Старт» Вільхуватської сільської ради» Руслан Зоренко, який на початку заходу привітав учасників заходу з прийдешніми святами та провів інструктаж з правил поводження на дорозі. Також до слів привітань долучився приватний підприємець, депутат Вільхуватської сільської ради Денис Гриб.

    Хоча такий захід на території громади проводиться вперше, проте у патріотичній акції виявили бажання прийняти участь 19 мешканців громади. Найстаршим учасником заходу була Тетяна Тітаренко (1964 року народження), яка слугувала прикладом та натхненням для всіх учасників, а наймолодшим – Віталій Задорожній (2010 року народження), який подолав усю дистанцію, не здаючи позицій, у перших рядах колони.

    Стартова точка велопробігу була на Меморіальному комплексі в смт Приколотне, а потім по маршруту смт Приколотне – с. Федорівка - с. Вільхуватка – смт Приколотне спортсмени подолали дистанцію понад 30 кілометрів. Невід’ємними атрибутами заходу були всіма шановані державні символи – прапор, гімн і герб. На кожній зупинці учасники виконували гімн України та за для кращого настрою вигукували патріотичні «кричалки».

      На місці зупинки в с. Вільхуватка до учасників змагань з щирими словами вітань звернувся Вільхуватський сільський голова Василь Сорокін.

  Протягом усього велопробігу колону учасників супроводжував та забезпечував безпеку руху на дорозі дільничний офіцер поліції сектору превенції відділення поліції №1 Куп’янського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області, старший лейтенант Сергій Терещенко.

   Велопробіг вдався на славу! Втомлені, сповнені позитивом та гарним настроєм учасники велопробігу фінішували біля Комунального закладу «Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки «Старт» Вільхуватської сільської ради».

  Велика вдячність всім учасникам. Такі чудові подорожі вражають та залишають позитивні емоції, підштовхують до пошуку нових маршрутів, щоб збиратись спортивною компанією знову!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних