Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Змагання з паркового волейболу

Дата: 11.08.2021 11:52
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

 

 

     8 серпня 2021 року на спортивному майданчику в смт Приколотне пройшов турнір з паркового волейболу, приурочений 30-й річниці Незалежності України та урочистому закриттю літніх Олімпійських ігор в м. Токіо.

   Даний вид змагань є новий на території Вільхуватської територіальної громади. Змагання з даного виду проводились вперше, але від цього емоцій та спортивних баталій було не менше. Даний вид спорту є спрощеним варіантом між класичним та пляжним волейболом, в якому на майданчику приймає участь дві команди по 4 чоловіки, за звичай команди є змішані, кількість замін не обмежувалась.

     Бажання прийняти участь в даному турнірі виявили команди: «Приколотне» (смт Приколотне), «Сім’я» (смт Приколотне), «Молодь» (смт Приколотне), «Старт» (смт Приколотне) та «Вільхуватка» (с. Чорне). За умовами змагань турнір пройшов за коловою системою і складався з трьох сетів до 15 балів.

   Після проведення жеребкування та урочистого шикування з привітальним словом виступив Руслан Зоренко, директор Комунального закладу «Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки «Старт» Вільхуватської сільської ради», головний суддя змагань, який привітав усіх учасників та побажав отримати задоволенні від гри і звичайно перемоги. Також привітав учасників змагань Денис Гриб, приватний підприємець та депутат Вільхуватської сільської ради. Він щиро побажав спортсменам вдалої гри та перемоги, а також зазначив, що планується щорічне проведення таких змагань. Для заохочення до більшої боротьби на майданчику Денис Ігорович придбав кубки, медалі та виділив грошові премії для команд-переможниць, а окремими заохочувальними подарунками було відзначення «Найстаршого учасника змагань» та «Наймолодшого учасника змагань».

    Під час змагань емоції вирували не тільки на майданчику, а й за його межами, адже бажаючих по вболівати за своїх рідних та знайомих зібралось чимало.

   Протягом турніру було проведено 10 зустрічей, під час яких було зіграно 24 сети. В п’яти зустрічах переможець визначився з двох сетів і дані зустрічі закінчились з рахунком 2:0, ще в п’яти - переможець визначався в трьох сетах і відповідно вони закінчились з рахунком 2:1.

   Кожна зустріч не минала з легкістю  та не зважаючи на рахунок, кожен м’яч розігрувався затяжними розіграшами.

  По закінченню змагань підведення підсумків розпочалось з відзначення «Найстаршого учасника змагань», ним став Леонід Григорович Шелест (72 роки), а «Наймолодшим учасником змагань» стала Поліна Гриб (12 років).

    В командному заліку п’яте місце, набравши один бал, посіла команда «Сім’я», четверте місце, набравши чотири бали, - команда «Молодь». Трійку призерів відкриває команда юних гравців з команди «Вільхуватка», до складу якої увійшли: Вікторя Кравченко, Аріадна Міщенко, Дарина Пролагаєва, Іван Гусєв і Максим Мєзєнцев, набравши шість балів. Другу сходинку з вісьма балами - найстарша за віком команда «Приколотне», до складу якої увійшли: Леонід Шелест, Олег Погадаєв, Артем Тільний, Альона Щеглова, Стас Колов та Іван Мироненко. Медалі золотого ґатунку та кубок за перше місце, набравши одинадцять балів, здобула команда «Старт», до складу якої увійшли: Анна Коваленко, Альона Довбиш, Євген Буторов та Руслан Зоренко.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Вітаємо переможців та всіх учасників змагань, бажаємо подальших спортивних успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних