Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Турнір з мініфутболу

Дата: 29.06.2021 15:33
Кількість переглядів: 1103

    Фото без опису

 

    26 червня на майданчику зі штучним покриттям в смт Приколотне, пройшов турнір з мініфутболу «Молодь- ми майбутнє України» серед жителів Вільхуватської територіальної громади. Змагання були приурочені Дню Конституції України та Дню молоді.

     Футбол це вид спорту, який об’єднує в своїх рядах гравців різних вікових категорій, різних віросповідань та політичних поглядів. От і в цей день ідеєю змагань, було обмін досвіду між дорослими та школярами, які виступали в одній команді. За умовами турніру, кожна команда складалась з 6 чоловік, з яких один гравець юнак старший 18 років, команди грали 4Х4.

    Змагання розпочались урочистим шикуванням команд, всіх учасників та вболівальників з днем Конституції України та днем молоді, від Вільхуватської сільської ради, привітав Руслан Зоренко. Побажавши успіхів в житті та перемоги в змаганнях, він запросив команди на жеребкування.

        В змаганнях прийняли участь представники з с. Чорне, с. Вільхуватка та смт Приколотне. Не зважаючи на спекотну погоду, змагання пройшли за коловою системою, та складались з двох таймів по 20 хв.

   Першими, відповідно до жереба, на майданчик вийшли команди смт Приколотне та с. Вільхуватка, майстерність перших вже дала знати про себе ще в першому таймі, коли на перерву команди йшли з рахунком 3:0 на корись приколотнян. В другому таймі картина особливо не змінилась, команда вільхуватців спромоглась на відіграти чотири голи, на що в свою чергу гравці приколотнян відповіли ще шістьма голами, підсумок 9:4 на користь команди смт Приколотне. В другій зустрічі майстерність з мініфутболу продемонстрували гравці команд з с. Чорне та с. Вільхуватка. Якщо перший тайм минув під диктовку чорнян 4:1 на їх користь, то другий тайм був зовсім протилежним. Після перерви гравці з с. Вільхуватка знайшли в собі сили і переломили хід гри на свою користь, як підсумок 7:5 на їх користь. На майданчик запрошуються команди с. Чорне та смт Приколотне, кожна з команд має змогу на перемогу в турнірі, та для цього потрібно здобувати перемогу, як одним так і іншим. Та несподіванок не трапилось, свою майстерність в черговий раз демонструють гравці з смт Приколотне, перший тайм 3:0, другий тайм 4:3 на їх користь, а фінальний свисток арбітра фіксує рахунок 7:3 на користь приколотнян.

     Таким чином, перше місце посідає команда юнаків смт Приколотне, друге місце за юнаками з с. Вільхуватка, а третє місце за гравцями команди з с. Чорне. Всі учасники команд відзначені медалями та грамотами, а команди кубками Вільхуватської сільської ради.

   Вітаємо всіх з черговим святом футболу, та бажаємо подальших як життєвих так і спортивних перемог.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних