Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Турнір з мініфутболу

Дата: 29.06.2021 15:33
Кількість переглядів: 1079

    

 

    26 червня на майданчику зі штучним покриттям в смт Приколотне, пройшов турнір з мініфутболу «Молодь- ми майбутнє України» серед жителів Вільхуватської територіальної громади. Змагання були приурочені Дню Конституції України та Дню молоді.

     Футбол це вид спорту, який об’єднує в своїх рядах гравців різних вікових категорій, різних віросповідань та політичних поглядів. От і в цей день ідеєю змагань, було обмін досвіду між дорослими та школярами, які виступали в одній команді. За умовами турніру, кожна команда складалась з 6 чоловік, з яких один гравець юнак старший 18 років, команди грали 4Х4.

    Змагання розпочались урочистим шикуванням команд, всіх учасників та вболівальників з днем Конституції України та днем молоді, від Вільхуватської сільської ради, привітав Руслан Зоренко. Побажавши успіхів в житті та перемоги в змаганнях, він запросив команди на жеребкування.

        В змаганнях прийняли участь представники з с. Чорне, с. Вільхуватка та смт Приколотне. Не зважаючи на спекотну погоду, змагання пройшли за коловою системою, та складались з двох таймів по 20 хв.

   Першими, відповідно до жереба, на майданчик вийшли команди смт Приколотне та с. Вільхуватка, майстерність перших вже дала знати про себе ще в першому таймі, коли на перерву команди йшли з рахунком 3:0 на корись приколотнян. В другому таймі картина особливо не змінилась, команда вільхуватців спромоглась на відіграти чотири голи, на що в свою чергу гравці приколотнян відповіли ще шістьма голами, підсумок 9:4 на користь команди смт Приколотне. В другій зустрічі майстерність з мініфутболу продемонстрували гравці команд з с. Чорне та с. Вільхуватка. Якщо перший тайм минув під диктовку чорнян 4:1 на їх користь, то другий тайм був зовсім протилежним. Після перерви гравці з с. Вільхуватка знайшли в собі сили і переломили хід гри на свою користь, як підсумок 7:5 на їх користь. На майданчик запрошуються команди с. Чорне та смт Приколотне, кожна з команд має змогу на перемогу в турнірі, та для цього потрібно здобувати перемогу, як одним так і іншим. Та несподіванок не трапилось, свою майстерність в черговий раз демонструють гравці з смт Приколотне, перший тайм 3:0, другий тайм 4:3 на їх користь, а фінальний свисток арбітра фіксує рахунок 7:3 на користь приколотнян.

     Таким чином, перше місце посідає команда юнаків смт Приколотне, друге місце за юнаками з с. Вільхуватка, а третє місце за гравцями команди з с. Чорне. Всі учасники команд відзначені медалями та грамотами, а команди кубками Вільхуватської сільської ради.

   Вітаємо всіх з черговим святом футболу, та бажаємо подальших як життєвих так і спортивних перемог.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.