Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини спорту

Дата: 10.06.2021 14:01
Кількість переглядів: 597

Фото без опису

Волейбольний турнір серед дівчат

          5 червня на базі спортивного залу КЗ «Великобурлуцький ліцей», був проведений волейбольний турнір серед команд дівчат «Останній дзвоник». В змаганнях прийняли участь чотири команди КЗ «Великобурлуцький ліцей», КЗ «Катеринівський ліцей» і організатор турніру Сергій Іванович Латиш, люб’язно запросив до участі в даних змаганнях команди дівчат КЗ «Приколотнянський ліцей» та КЗ «Вільхуватський ліцей».

     Завершилась школа, пролунав останній дзвоник, для всіх учнів розпочинається прекрасна пора літніх канікул, а для випускників випробування ЗНО та вступи до вишів. Маленьким випускним екзаменом з волейболу для дівчаток став даний турнір, на якому не ставлять оцінок, але від цього вони не менше нервували, адже найкращою оцінкою була перемога.

       Першими на майданчик, продемонструвати свою волейбольну майстерність вийшли дівчатка з Приколотнянського та Вільхуватського ліцеїв. Зустріч пройшла на досить високому емоційному рівні, жодна з команд не хотіла поступатись, переможця вдалось виявити лише в третьому сеті, 2:1 на користь приколотнянської команди. В другій зустрічі волейбольне щастя випробували команди дівчаток В.Бурлуцького та Катеринівського ліцеїв, безперечним лідером в зустрічі стали дівчатка з с.Катеринівка, 2:0 на їх користь. Наступна зустріч ігрового дня, на майданчику дві команди, які вже розім’ялись і зіграли по одній зустрічі, це команди з с.Катеринівка та с.Вільхуватка, в черговий раз переможця виявляли зігравши три сети, 2:1 на користь команди з с.Вільхуватка. Відпочивши від попередніх зустрічей, зробивши висновки від попередніх зустрічей, на майданчик виходять команди В.Бурлуцького та Приколотнянського ліцеїв. В цей день, рівень всіх команд був на одному рівні, про що говорять рахунки як в сетах так і зустрічах. Так, і в наступній зустрічі змагань, ваги волейбольного щастя схилялись то в один бік то в інший, та на завершення третього сету, на більш результативні розіграші спромоглись дівчатка з команди смт.Приколотне, чим змогли схилити спортивні ваги на свою користь, 2:1 перемога. В п’ятій зустрічі, сценарій попередніх ігор повторився, переможця визначали в трьох сетах, підсумок в зустрічі між командами смт.Вільхуватка і смт.В.Бурлук, 1:2 на користь останніх. Завершальною грою змагань, стала зустріч між командами смт.Приколотне та с.Катеринівка. Обом командам потрібна була лише перемога, як в даній зустрічі так і в змаганнях, і дві команди це прекрасно розуміли. Та, в даній зустрічі, більш переконливими в грі були дівчатка з смт.Приколотне, 2:0 на їх користь.

     Як підсумок, команда дівчаток з смт.Приколотне набирає 7 балів, чим виборює перше місце, другими з чотирма балами та кращим показником виграних сетів, стає команда дівчаток з смт.Вільхуватка, бронзовими призерами з чотирма балами, стають дівчатка з с.Катеринівка, і четверте місце за командою дівчаток з смт.В.Бурлук, три бали в їх резерві.

   Вітаємо всі команди з вдалим виступом і бажаємо подальших спортивних та життєвих перемог, ось, такий получився волейбольний «Останній дзвоник».

Фото без описуФото без опису

Турнір з настільного тенісу

          5 червня на базі КЗ «ДЮКФП «Старт» смт.Приколотне, пройшов турнір з настільного тенісу серед жителів селища Приколотне.

          Головним завданням змагань, було відродження старої приколотнянської школи настільного тенісу, яка свого часу славилась на Великобурлуччині та і за її межами. Кожен з учасників з великим задоволенням прийняв участь в змаганнях і отримав масу задоволення від перших офіційних змагань, які проводились під егідою Вільхуватської сільської ради. Змагання пройшли за коловою системою, кожен з кожним, а відповідно кожен мав час на демонстрацію свого майстерства.

          Цього дня не можна було зупинити в досягненні перемоги Василя Лободи, який впевнено здобуває перемогу за перемогою у всіх зустрічах, а відповідно він посідає перше місце. З однією поразкою від лідера, другу сходинку в змаганнях посідає Іван Міркулов, третім, з двома поразками в своєму резерві стає Віталій Пітухов.

          На підведенні підсумків змагань, переможці відзначені дипломами Вільхуватської сільської ради.

Фото без описуФото без опису

Обласна Спартакіада з футзалу

    Згідно з Календарним планом фізкультурно – оздоровчих та спортивних заходів Харківської області на 2021 рік, за програмою обласної Спартакіади з видів спорту серед органів місцевого самоврядування Харківської області, Управління у справах молоді та спорту ХОДА 6 червня на базі КЗ «Школа вищої спортивної майстерності» м.Харків проводила фінальну частину з фут залу серед команд третьої групи.

     В змаганнях взяли участь, як не прикро замість восьми команд, лише чотири, та це лише загострило боротьбу за перемогу.

   За підсумками ігор по третій групі, перше місце було за командою Циркунівської сільської ради. Друге посіли представники Великобурлуцької селищної ради. Бронзові медалі дісталися команді Близнюківської селищної ради, а четверте місце посіла команда Вільхуватської сільської ради.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних