Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 09.06.2021 10:21
Кількість переглядів: 564

 

   Довгожителі – це жива історія нашого краю. Молоде покоління повинно пишатися їхньою життєвою мудрістю, багатим досвідом, незламністю перед воєнними лихоліттями, голодоморами та труднощами післявоєнної відбудови.

  08 червня жителька смт Приколотне Корнієнко Наталія Григорівна відзначала свій 90-річчний ювілей.

  Наталія Григорівна народилася 08 червня 1931 року в селі Хатнє Великобурлуцького району Харківської області.

   Її життя - самовіддана праця, мужність і терпіння, що стали основою нинішнього благополуччя нашої громади!

    Наталі Григорівні довелося багато пережити – відстоювати свободу рідної землі та відновлювати рідний край в післявоєнні роки.

    З 1954 року по 1976 рік вона невтомно та наполегливо працювала в колгоспі 1-го Травня Великобурлуцького району. З липня 1976 року по січень 1977 року – укладальницею цегли ІІ розряду Приколотнянського заводу будівельних матеріалів. З лютого 1977 року по квітень 1977 року – дояркою Землянського відділення Першого імені Петровського цукрового комбінату. З квітня 1977 року по лютий 1978 року - кухарем Ватутинського відділення Олександрівського колгоспу. З лютого 1978 року по вересень 1978 року – дояркою Приколотнянського відділення Федорівського цукрового колгоспу. З жовтня 1978 року по грудень 1979 року – робітником складу № 57 Купянського міжрайонного управління. З січня 1980 року – березень 1993 року – робітником Приколотнянського підсобного підприємства та Приколотнянського відділення Федорівського цукрового колгоспу.

  З ювілейним днем народження її привітати заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради Ірина Федоркова та начальник відділу соціального захисту населення сільської ради Андрій Кайдалов, вручаючи подарунки ювілярці, гості звернулися зі щирими словами вітання: «Сердечно вдячні Вам за Вашу невтомну працю, життєву стійкість та мудрість. Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.