Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останній дзвоник у Вільхуватській громаді

Дата: 08.06.2021 16:28
Кількість переглядів: 672

   Фото без опису

 

    03 та 04 червня в усіх навчальних закладах громади пройшли урочисті заходи з нагоди свята Останнього дзвоника 2020/2021 навчального року.

      Це свято ознаменовує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.

      Для кожного цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

    Цей день був наповнений не лише квітами, посмішками та привітаннями. Діти разом з учителями підготували яскраві змістовні сценарії, аби цей день став дійсно особливим. Допомогли їм у цьому і батьки, які сказали вітальні слова на адресу своїх уже дорослих дітей та подякували вчителям, які навчали їх різноманітних наук та життєвої мудрості. Учні отримували також дипломи, грамоти та похвальні листи, над одержанням яких їм довелося плідно попрацювати напротязі всього навчального року.

   Це особливий день для тих учнів, для яких цей дзвоник став насправді останнім. Адже, для випускників він є останнім дзвоником шкільного дитинства і початком нового етапу в житті. Для когось – це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось – початок трудового життя.

   «Дорогі випускники! Вітаю вас з Останнім дзвоником! Для вас цей день є трошки сумним, тому що він сповістив про розтавання з дитинством і про те, що вже завтра настане доросле життя. Я дуже хочу, щоб всі ви вступили до тих навчальних закладів, які ви для себе обрали, отримали гарну сучасну освіту і улюблену професію. Впевнений, що всі ми пишатимемося вашими досягненнями. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаю всім віри і впевненості у завтрашньому дні. Зичу вам добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках. Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів. Глибоко вдячний педагогам і батькам! Ви вклали у своїх дітей і душу, і серце, і знання! Своєю любовю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.» - звернувся до присутніх Вільхуватський сільський голова Василь Сорокін.

Фото без описуФото без описуФото без опису

    Також до привітань зі святом долучилися секретар Вільхуватської сільської ради Петро Корякін та начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Вільхуватської сільської ради Ольга Мальцева. Вони привітали учнів та випускників з цим знаковим днем, побажали, аби щасливо складалося їхнє життя, а батькам і вчителям побажали терпіння і міцного здоров'я.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних