Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 08.06.2021 16:14
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

   01 червня на території Вільхуватської територіальної громади пройшло святкування Міжнародного дня захисту дітей. В цьому році, на жаль, обставини змусили відзначити цей день по-іншому, але все ж таки традиція святкування була дотримана і в карантинному режимі.

   Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Тому ми дорослі повинні постійно зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, щоб вони росли здоровими, радісними та щасливими, щоб прославляли свої родини і рідний край. Адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій, час безтурботності та легкості.

   Зусиллями організаторів свята та за підтримки Вільхуватського сільського голови Василя Сорокіна свято дитинства проходило в усіх навчальних закладах громади.

  Цікавими, змістовними та різноманітними заходами розважали молоде покоління у закладах освіти. З нагоди свята педагоги організували безліч заходів, покликаних на розвиток та прояв творчої діяльності дітей. Зокрема, діти брали участь у майстер-класах, квестах, іграх, флешмобах, конкурсах та змаганнях, створенні тематичних малюнків.

   Усмішка дітей – найкраще, що може радувати погляд. То нехай же щодня кожен намагається роботи життя маленьких мешканців громади щасливішим, кращим і безпечнішим!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних