Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з ювілеєм

Дата: 01.06.2021 10:09
Кількість переглядів: 653

Фото без опису

 

    Вільхуватська сільська рада продовжує добру традицію вітати довгожителів громади з ювілейними датами.

   Свій 95-річний ювілей 28 травня 2021 року відсвяткувала мешканка села Мілове, учасник війни, ветеран праці - Кавиршина Ганна Олексіївна.

  З цієї нагоди з теплими словами вітання до іменинниці завітали Вільхуватський сільський голова Василь Сорокін, начальник відділу соціального захисту населення сільської ради Андрій Кайдалов, головний спеціаліст відділу соціального захисту населення сільської ради Тетяна Каніна.

   Життя Ганни Олексіївни це яскравий приклад чесного та сумлінного служіння Батьківщині, високої відповідальності за справу, енергійності та наполегливості.

   Освіченість, компетентність і величезна працездатність є складовими її успіху та авторитету серед односельців, а мудрість, доброту, справедливість та щирість душі знає кожен, хто хоч раз мав нагоду разом працювати чи спілкуватися з Ганною Олексіївною.

     Народилася Ганна Олексіївна 28 травня 1926 року в селянській родині Олексія Степановича та Єфросинії Петрівни Задорожних.

  Її молодість проходила в буремні воєнні часи, в які вона проявили свою неймовірну витримку, мужність і відвагу під час захисту державних інтересів.

  У 1940 році після закінчення Будьонівської семирічної школи вона хотіла продовжити навчання у Вільхуватській середній школі, але почалася війна, яка внесла свої корективи в життя як Ганни Олексіївни так і мільйонів українців. У 1943 році після звільнення рідного села від ворогів вона вступила на навчання до Вовчанського педагогічного технікуму.

  У 1946 році молода вчителька була призначена учителем початкових класів Зарубінської початкової школи, де працювала лише 1 рік, а потім була переведена до рідної Будьонівської школи.

  Все своє життя Ганна Олексіївна присвятила підростаючому поколінню, віддаючи кожному з них свою частинку душі.

Фото без описуФото без опису

        Подяки, грамоти, ювілейні відзнаки, медалі «Захисник Вітчизни», «Ветеран праці» - це не повний перелік нагород, які вона заслужено отримали за свою саможертовну та доблесну працю.

   Керівники привітали ювілярку з визначною датою та побажали їй міцного здоров’я, довголіття, життєвих сил, радості, любові й поваги від рідних та близьких. В свою чергу Ганна Олексіївна щиро дякувала їм за увагу та вітання.

Фото без опису
 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних