Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з питань ТЕБ та НС Вільхуватської сільської ради

Дата: 06.05.2021 16:57
Кількість переглядів: 616

   

   Сьогодні в приміщення Вільхуватської сільської ради відбулось засідання комісії з питань техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вільхуватської сільської ради. Провів його Вільхуватський сільський голова Василь Сорокін. До участі у засіданні долучилися секретар Вільхуватської сільської ради Петро Корякін та члени комісії з питань техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вільхуватської сільської ради.

     На порядок денний виносилися питання:

  • щодо поточної епідемічної ситуації на території Вільхуватської територіальної громади;
  • про стан дотримання (виконання) законодавства у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту культових споруд на території Вільхуватської територіальної громади для вжиття відповідних заходів.

    За інформацією в.о. завідувача Великобурлуцького районного лабораторного відділення Вовчанської міжрайонної філії Державної установи «Харківський ОЛЦ МОЗ України» Наталі Скидан в період з 12 квітня по 06 травня 2021 року на території Вільхуватської територіальної громади зареєстровано 11 випадків захворювань на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з них - 1 летальний.

  Захворюваність на коронавірусну інфекцію COVID-19 по віковій групі становить: 30-64 років - 9 осіб та 65 років і старше - 2 особи.

    Станом на 06 травня 2021 року на стаціонарному лікуванні знаходиться 1 особа та 3 особи перебувають під підозрою.

   За результатами обговорення даного питання порядку денного та відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо скасування «червоної» карантинної зони в Харківській області комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій сільської ради вирішила скасувати обмеження передбачені рішенням комісії від 12 квітня 2021 року №1 та ввести обмеження на території громади, передбачені для «жовтого» рівня карантинних обмежень.

    На території "жовтої" зони забороняється:

  • проведення масових (культурних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більш як 1 особи на 4 кв. м площі будівлі або території або наповненістю залів понад 50% місць;
  •  діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, крім готелів;
  • приймання відвідувачів у кінотеатрах, інших закладах культури з наповненістю кінозалів або залів понад 50% місць;
  • проведення дискотек, робота розважальних закладів (нічних клубів), діяльність закладів громадського харчування з організацією дозвілля, у тому числі проведення святкових заходів, банкетів, майстер-класів, публічних подій тощо;
  • робота після 24-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування, крім діяльності з надання послуг громадського харчування зі здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;
  • розміщення відвідувачів у закладах громадського харчування на відстані меншій ніж 2 метри за сусіднім столиком та більш як 4 особи за одним столом;
  • діяльність суб’єктів господарювання, які обслуговують відвідувачів і у яких: не нанесено маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції не менш ніж 1,5 метрів; обслуговуються покупці без вдягнених масок; не забезпечується централізований збір використаних засобів індивідуального захисту в окремі контейнери; не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту;
  • діяльність спортивних залів, фітнес-центрів, які не забезпечують можливості обмежити кількість відвідувачів у залі з розрахунку 1 особа на 10 кв. метрів загальної площі приміщення.

   Також з 07 травня 2021 року на території громади відновиться освітній процес.

  В продовження засідання присутні приділили увагу стану дотримання (виконання) законодавства у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту культових споруд на території Вільхуватської територіальної громади. По даному питанню доповів головний інспектор Великобурлуцького районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Харківській області Дмитро Сологуб. За словами доповідача у 2 храмах, які розташовані на території громади, мають місце порушення вимог протипожежної безпеки. З метою забезпечення пожежної безпеки культових споруд громади та недопущення пожеж і загибелі людей комісія вирішила прийняти інформацію Дмитра Сологуба до відома та визначила ряд організаційних та практичних заходів, які необхідно провести для усунення зазначених недоліків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.