Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання позачергової VI сесії Вільхуватської сільської ради

Дата: 10.04.2021 09:34
Кількість переглядів: 781

Фото без опису

 З метою вирішення нагальних питань 09 квітня 2021 року о 1400 під головуванням Вільхуватського сільського голови Василя Сорокіна відбулась позачергова VI сесія Вільхуватської сільської ради VIII скликання, в роботі якої взяли участь: секретар сільської ради Петро Корякін, депутати та начальники відділів сільської ради. До порядку денного позачергової сесії було внесено 8 питань.

   Затвердивши порядок денний, депутати перейшли до розгляду питань.

   Під час засіданні депутати розглянули та затвердили внесення змін до:

- Програми допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді та призову громадян України на строкову військову службу зареєстрованих на території Вільхуватської сільської ради, затвердженої рішенням Вільхуватської сільської ради від 11 березня 2021 року № 128 – VIII, про внесення змін до якої інформувала начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату сільської ради Альона Василенко;

- Програми соціального захисту населення Вільхуватської сільської ради «Турбота» на 2021 рік, затвердженої рішенням Вільхуватської сільської ради від 11 березня 2021 року № 126 – VIII, про внесення змін до якої інформував начальник відділу соціального захисту населення сільської ради Андрій Кайдалов;

- Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «ВОДОПОСТАЧ-1» на 2021 рік, про внесення змін до якої інформував сільський голова Василь Сорокін;

- Рішення сільської ради від 24 грудня 2020 року № 36 – VIII «Про затвердження бюджету Вільхуватської сільської територіальної громади на 2021 рік» та додатків до нього (зі змінами), про внесення змін до якого проінформував начальник фінансового відділу сільської ради Володимир Рєпін.

Фото без описуФото без опису

   Заслухавши інформацію начальника відділу з питань комунальної власності апарату сільської ради Тетяни Гайдук про укладання договорів оренди нерухомого майна без проведення аукціону депутати сільської ради одноголосно проголосували за прийняття рішення з даного питання.

Фото без опису

    З метою забезпечення безкоштовним харчуванням в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Вільхуватської сільської ради дітей, які мають статус постраждалих внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів або з числа внутрішньо переміщених осіб, дітей з числа осіб, визначених у статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», було прийнято в новій редакції Програму про встановлення вартості харчування дітей на 2021 рік.  

Фото без опису

 Також депутатами сільської ради був затверджений звіт про виконання сільського бюджету за І квартал 2021 року, в тому числі:

  • загального фонду – по доходам у сумі 11158418 грн., по видатках у сумі 10801070 грн.;
  • спеціального фонду – по доходам у сумі 130843 грн., по видатках у сумі 656016 грн. з перевищенням доходів над видатками в сумі 70809 грн.

    На завершення депутати сільської ради ухвалили рішення щодо звернення до Верховної Ради України про невідкладне прийняття в другому читанні і в цілому законопроектів № 2194 та № 2195.

Фото без опису

  Фото без опису 

    Відповідно до Регламенту Вільхуватської сільської ради всі питання, які були подані на розгляд позачергового засідання сесії, попередньо розглянуті на засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності та інвестицій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних