Вільхуватська сільська рада
офіційний сайт
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету Вільхуватської сільської ради

Дата: 31.03.2021 10:20
Кількість переглядів: 530

   

   30 березня 2021 року в приміщенні Вільхуватського сільського клубу, під головуванням Вільхуватського сільського голови Василя Сорокіна, проведено засідання виконавчого комітету Вільхуватської сільської ради. На розгляд порядку денного було винесено 12 питань.

  Про встановлення норм використання питної води населенням, яке користується централізованим водопостачанням та не має вузлів обліку споживання води та про встановлення тарифів на послуги по централізованому водопостачанню та водовідведенню, що надаються комунальним підприємством «ВОДОПОСТАЧ-1» на території Вільхуватської сільської ради проінформував директор комунального підприємства «ВОДОПОСТАЧ-1» Олександр Ковбаса. Після детального обговорення даних питань виконавчий комітет прийняв рішення застосувати з 01 квітня 2021 року на всій території громади тариф встановлений рішенням Приколотнянської селищної ради від 08 жовтня 2019 року № 15 «Про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення»,а саме:

  • тарифи на послуги по централізованому водопостачанню: для населення – 27,60 грн./м3 та для інших споживачів – 50,46 грн./м3;
  • тарифи на послуги по централізованому водовідведенню: для населення 27,84 грн./м3 та для інших споживачів – 47,40 грн./м3.

    З метою забезпечення в населених пунктах чистоти та порядку, підвищення рівня благоустрою та приведення належного санітарного стану території громади схвалено проект про проведення в населених пунктах Вільхуватської сільської ради двомісячника по благоустрою, який буде проведено з 01 квітня по 31 травня 2021 року, затверджено план заходів по проведенню санітарної очистки, озелененню та благоустрою населених пунктів та план проведення Дня довкілля, який заплановано на 17 квітня 2021 року.

    Для визначання механізму відшкодування перевізникам компенсаційних виплат, пов’язаних з перевезенням громадян, які мають право на пільги в автомобільному транспорті внутрішньорайонного сполучення за рахунок коштів бюджету Вільхуватської сільської ради виконавчий комітет вирішив затвердити Порядок відшкодування витрат автоперевізника за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування за рахунок коштів бюджету Вільхуватської сільської ради.

    Також було прийнято рішення щодо створення комісіїз питань техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вільхуватської сільської ради, затвердження Положення та посадового складу комісії.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, були про:

  • надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування та поховання на загальну суму 21 756 грнивень;
  • надання одноразової адресної грошової допомоги до ювілею – 90 років з дня народження в розмірі 1000 гривень;
  • надання матеріальної допомоги ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС до дня пам’яті трагедії на загальну суму 11 500 гривень;
  • звернення до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Куп’янської районної державної адміністрації з пропозицією щодо внесення змін до опису меж виборчих дільниць № 630225 та № 630226;
  • черговий призов громадян України на строкову військову службу у 2021 році;
  • погодження цілодобового режиму роботи, без перерви та вихідних днів магазину «Посад», розташованого в смт Приколотне;
  • заходи щодо збереження від пошкоджень кабельних ліній зв’язку на території Вільхуватської сільської ради.

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних